2018-05-05 09:57:16• hírek • Bede Emőke

Nyomravezetői díjat ajánlott fel Nagybánya polgármestere

Az egész országot megrázta annak az 5 éves kislánynak az esete, akit egy eddig ismeretlen tettes erőszakolt meg, majd vette el életét a fejére mért ütések által. Nagybánya polgármestere most nyomravezetői díjat ajánlott fel.

A Nagybányai Polgármesteri Hivatal közleménye szerint Catalin Chereches 10 ezer lejt ajánl annak, aki használható információkkal rendelkezik az elkövető kilétét illetően. A város elöljárója saját zsebéből teremtette elő az összeget, illetve azt is garantálja, hogy a bejelentő(k) személyazonossága védve marad -adta hírül a mediafax.ro.
 

Mint arról korábban beszámoltunk, az öt éves Estera játszani indult el, ám sötétedés után szülei hiába várták haza, ezért többen is keresni kezdték. Élettelen testére a Pheonix gyár romos épületében találtak rá, majd azonnal értesítették a rendőrséget. A törvényszéki orvosok igazolták a hiányzos ruházat miatt előre sejthetőt, a kislányt halála előtt megerőszakolták. A hatóságok nagy erőkkel keresik az elkövetőt, akinek DNS-ét is sikerült rögzíteni a helyszínen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: